Ukrayna-Rusya arasında başlayan savaş en çok siyonist işgalcilerin işine yaradı


Ukrayna-Rusya savaşının başlamasından bu yana 25 bin Yahudi işgal edilmiş Filistin topraklarına getirildi.

post

 Dünya    14.06.2022 11:52:57    Bu İçerik 10757 kez görüntülendi.

07.10.22

 


Siyonist işgalciler, Rusya-Ukrayna Savaşı'nın başlamasından bu yana 25 bin Ukraynalı Yahudi'nin işgal altındaki Filistin topraklarına getirildiğini duyurdu.

Siyonist işgal rejiminin sözde Göç ve Entegrasyon Bakanlığı, işgal altındaki Filistin topraklarının tüm dünya Yahudileri için sıcak bir vatan olduğu iddiasında bulundu.

İşgal rejimi Ukrayna'dan gelen Yahudileri Filistinlilerden gasp edip işgal ettiği topraklara yerleştirip onların işgal altındaki Filistin topraklarına kalıcı bir şekilde yerleşmelerini sağlamak için bütün şartları oluşturuyor.

İşgal rejimi bir yandan işgal topraklarındaki Yahudilerin sayısını artırmak için farklı ülkelerden Yahudileri getirirken, bir yandan da Filistin topraklarının asıl sahiplerini göçe zorlamak amacıyla baskı uyguluyor, evlerini yıkıyor, arazilerini işgal edip zorla ellerinden alıyor. (İLKHA)

YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
 

İNGİLTERE,MÜLTECİ,ADIYAMAN