15 Temmuz gazisine övünç madalyası verildi


FETÖ/PDY’nin 15 Temmuz’da darbe girişimi sırasında yaralanan Yıldırım Çiftçi'ye övünç madalyası verildi.

post

 Adıyaman    30.04.2019 09:33:50    Bu İçerik 475 kez görüntülendi.

07.10.22

 


FETÖ/PDY’nin 15 Temmuz’da darbe girişimi sırasında yaralanan o gece Ankara Yenimahalle’de bulunan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi civarında kurşunla yaralanan Yıldırım Çiftçi’ye Cumhurbaşkanlığı tarafından Devlet Övünç Madalyası ve Beratı verildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzası ile gönderilen Devlet Övünç Madalyası ve beraatı, Adıyaman Valisi Aykut Pekmez tarafından Valilik Makamında 15 Temmuz Gazisi Yıldırım Çiftçi’ye takdim edildi.

Gaziliğin onur kaynağı bir makam olduğunu dile getiren Vali Pekmez, "15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında Allah, din, vatan, bayrak ve istiklal uğruna en aziz varlığı olan canını ortaya koyan Yıldırım Çiftçi kardeşimize Sayın Cumhurbaşkanımızın tevcihi ile devlet ve millet nazarında kahramanlıklarının nişanesi olan devlet övünç madalyasını takdim ediyoruz." dedi

Konuşmanın ardından Vali Pekmez, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan adına 15 Temmuz Gazisi Yıldırım Çiftçi’ye Devlet Övünç Madalyası ve Beraatını takdim etti.

Devlet Övünç Madalyası töreninde İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, İl Emniyet Müdürü Metin Alper ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Fehmi Çelik hazır bulundu. (Cemil Özdaş - İLKHA)

Kaynak: https://ilkha.com/haber/96112/15-temmuz-gazisine-ovunc-madalyasi-verildi 

15-temmuz-gazisine-ovunc-madalyasi-verildi