Adıyaman Diyanet Gençlik bisiklet turu düzenledi


​Adıyaman Diyanet Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen bisiklet yarışmasına 7'den 70 vatandaşlar katılım sağladı.

post

 Güncel    19.05.2022 16:15:48    Bu İçerik 2683 kez görüntülendi.

07.10.22

 


CEMİL ÖZDAŞ

İl Müftülüğü önünde bir araya gelen vatandaşlar belirlenen güzergâhta farkındalık oluşturma ve sağlık için pedal çevirdi.

İl Müftülüğünden başlayarak Üçüncü Çevre Yolundan TPAO kavşağına kadar devam eden bisiklet turu, onlarca gencin ve vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi.


Konu hakkında açıklamada bulunan Adıyaman Diyanet Gençlik Merkezi Koordinatörü Abuzer Kırmızı, "Adıyaman İl Gençlik Koordinatörlüğü olarak gençlik haftası nedeniyle farkındalık oluşturmak adına bisiklet turu düzenledik. Gençleri bu alana yöneltmek ve sağlık için düzenlediğimiz bisiklet turundaki gençlerimizi gençlik merkezimize yöneltmek istiyoruz. Adıyaman il Müftülüğü önünde başlayacak olan kortej TPAO kavşağına kadar devam edecek." dedi.

Kırmızı, manevi değerlere sahip bir gençlik yetiştirme gayretinde olduklarını belirterek, "Gençlerimize öncelikle İslam ahlakını ve temel değerlerimizi öğretmek amacıyla çeşitli programlar düzenliyoruz. İslam'ın o güzel ahlakıyla onları içselleştirmek ve maddi, manevi değerlerine sahip çıkan bir gençlik yetiştirmek amacıyla bu faaliyetleri ara ara düzenliyoruz. Bu anlamda bu yıl ilkini düzenlediğimiz bisiklet turunu gelecek yıllarda da yapmayı planlıyoruz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.