TDV Adıyaman Kadın Kolları yetim çocukları bayramlık alarak sevindirdi


​​​​​​​TDV Adıyaman Kadın Kolları, il müftü Yardımcısı Hatun Özmen Başkanlığında 100 yetime hayırseverlerin desteğiyle bayramlık aldı.

post

 Güncel    30.04.2022 11:46:55    Bu İçerik 3229 kez görüntülendi.

07.10.22

 


CEMİL ÖZDAŞ

Mübarek Ramazan ayı münasebetiyle hayırseverlerin katkılarıyla yetim çocukların giydirilmesi için çalışma yaptıkları belirten Mutlu, din gönüllüsü arkadaşlarıyla birlikte bir yetimi sevindirmenin verdiği mutluluğu hep birlikte yaşadıklarını dile getirdi.

Adıyaman İl Müftülüğü din gönüllüsü Fatma Mutlu ve TDV Adıyaman kadınları çalışmaları kapsamında onlarca yetim çocuğu giydirmenin sevincini yaşadıklarını söyledi.

Bu Ramazan ayında daha önce hiç giydirmedikleri farklı 80 çocuğu giydirdiklerini belirten koordinatçr Mutlu, "Çocuklarımız sevindiğinde bizler de seviniyoruz. Bir Müslüman olarak bu mübarek ayda bu tür ibadetleri de yerine getirmemiz gerekiyor. Yolumuzu gözleyen, yetim ve muhtaçların bir nebze de olsa yanında yer almak bizlerin hem dünya hem de ahiret hayatında huzura kavuşmamıza vesile olacaktır. Peygamber Efendimizin yetimler hakkında söylediği söze nail olmak ve Kıyamet günü Peygamber Efendimizin yanın yer almak adına her birimizin ayrı ayrı çalışması gerekiyor. Rabbim çalışmalarımızı kendi katında kabul buyursun. Hayırsever kardeşlerimizin de mallarına bereket katsın inşallah." dedi.

Koordinar Mutlu, daha önce hiç gidilmeyen yetimlere bayramlık vesilesiyle ulaşıldığını belirtti. Çocuklar için içerisinde baram harçlığı ve şeker bulunan hazırlanmış hediyeler verildi. 

Bayramlık alımı İl Müftüsü Mehmet Taşçı'nın hayır duada bulunmasıyla sona erdi.(Adıyaman Basın)

 

ADIYAMAN, YETİM,FATMA MUTLU