Fransa Yetim Eli Uganda’da yüzlerce çocuğu giydirdi


Yaptığı yardım faaliyetleriyle bilinen Uluslararası Yardım Kuruluşu Fransa Yetim Eli, Ramazan ayı dolayısıyla Uganda’nın Namıtumba kentinde yüzlerce yetim ve ihtiyaç sahibi çocuğu giyindirdi.

post

 Dünya    12.04.2022 13:10:04    Bu İçerik 7210 kez görüntülendi.

07.10.22

 


Yardım kuruluşlarının Afrika’daki çalışmaları aralıksız sürüyor. Çalışmalar kapsamında gıda, nakdi yardım, iftar programının yanı sıra giyindirme projeleri de hız kesmeden devam ediyor.

Uganda ülkesinde bulunan Fransa Yetim Eli, yüzlerce çocuğa umut oldu. Giydirme projesi hakkında bilgi veren Fransa Yetim Eli Genel Başkan Yardımcısı Ümit Ataş, Ramazan dolayısıyla Afrika’nın birçok ülkesinde yardım faaliyetlerini sürdürdüklerini belirtti.

Ataş, “Ramazan dolayısıyla Afrika’dayız. Farklı ülkelerde yardım faaliyetlerimiz sürüyor. Uganda’da hayırseverlerimizin desteğiyle yüzlerce yetim ve ihtiyaç sahibi çocuğu giydirdik. Özelde Avrupa genelde de tüm dünya Müslümanlarına çağrımız, bu mazlum coğrafyalardaki kardeşlerimize daha çok ulaşabilmemiz için yardımlarını esirgememeleridir. Ne kadar çok yardım ulaşırsa o kadar daha geniş kitlelere ulaşacağız.” çağrısında bulundu. (İLKHA)


YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
 

fransa yetim eli,uganda,yetim