Yapıcıoğlu: Yanlış adaylarla kazanmaktansa doğru adaylarla kaybetmeyi tercih ederiz


HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, partisinin Adıyaman İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programında halkla buluştu.

post

 Siyaset    11.04.2022 13:31:37    Bu İçerik 2458 kez görüntülendi.

07.10.22

 


Akyazı köyünde düzenlenen iftar yemeğine çevre köylerden de misafirler katıldı. Açılan iftar ve hep birlikte kılınan namazın ardından Yapıcıoğlu, gelen köylülere hitap etti.

Yapıcıoğlu, siyasi kazanımın sadece koltuklarla değil, yalansız ve hilesiz bir siyasetle olabileceğine vurgu yaptı.

Yapıcıoğlu, "Kendi halkına gerçeğe aykırı beyanda bulunanlar yarın Huzur-u İlahi'ye çıktıklarında dizlerine vuracaklar ama o gün çok geç olacak. Biz bu siyaset anlayışımızla yola çıktık. Söylediğimiz şeylerden bir tanesi şu, yanlış adaylarla kazanmaktansa doğru adaylarla kaybetmeyi tercih ederiz. Bize soruyorlar, 'Siyasete atılan kişinin hedefi kazanmak değil midir?' Evet, elbette kazanmak istiyoruz ama gayri meşru hiçbir yola sapmadan, vatandaşlarımızı kandırmadan, onlara yalan söylemeden, yapamayacağımız hiçbir şeyi vaat etmeden ya da siyasi rakiplerimizi karalamadan bunu yapmak istiyoruz." dedi.

"Siyaset kayıkçı kavgası şeklinde yapılmak zorunda değildir"

Söz konusu memleket olunca ortak noktada ve en doğru yolda fikirlerin buluşması gerektiğini dile getiren Yapıcıoğlu, "Biz kazanmak istiyoruz, memleketin idaresine söylediğimiz fikirlerin gelmesini istiyoruz. Biz Allah'ın huzuruna çıkacağımız şuur ve bilinciyle, kimsenin hakkına kıl kadar tecavüz etmeden memleketi idare edecek olanların iş başına gelmesini istiyoruz. Ve biz inanıyoruz ki bizim kadrolarımız böyledir. Ama illaki HÜDA PAR rozeti taşıyacak diye bir anlayışımız da yok. Memleket doğru bir şekilde idare edilsin bu kim olursa olsun. Siyaset kayıkçı kavgası şeklinde yapılmak zorunda değildir. Herkesin memleketin sorunlarının çözümüne dair fikirleri olabilir. Birinin fikri öbürünün fikriyle çok benzeşmeyebilir. Ama biz bunları ortaya sererken maksadımız kavga çıkarmak ya da üstün gelmek olmamalıdır. Herkesin maksadı memleketin sorunlarının adalet temelli çözülmesiyse o zaman herkesin çözümlerini kavgasız, gürültüsüz bir şekilde ortaya koyması ve en doğru yolda ortak noktada buluşulması gerekiyor. Bu hem çok zor hem de zor değildir. Eğer herkes nefisini değil de memleketi öncelerse bu çok zor değildir. Ama herkes önce ben derse bu çok zordur." ifadelerini kullandı. (İLKHA)


YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
 

ADIYAMAN-RAMAZAN-HÜDA PAR