HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu'ndan vefa ziyaretleri


HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu Ramazan programları kapsamında Adıyaman'da vefa ziyaretleri gerçekleştirdi.

post

 Siyaset    11.04.2022 13:28:18    Bu İçerik 238 kez görüntülendi.

07.10.22

 


CEMİL ÖZDAŞ
HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu vefa ziyaretleri kapsamında, tedavi gördüğü hastanede vefat eden HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz'un Kâhta'daki ailesinin yanı sıra kaza sonucu vefat eden Nazif Kuştepe'nin Samsat'taki ailesine ziyaret gerçekleştirdi.

Yapıcıoğlu, Yavuz'un Kâhta'da yaşayan ailesine gerçekleştirdiği ziyaretin ardından kabristana geçerek Mehmet Yavuz'un mezarı başında dua edip ağaç dikti.

Mehmet Yavuz'un Kabri başında kısa bir konuşma yapan Yapıcıoğlu, "Dillerin lal olacağı, ellerin konuşacağı, ayakların şahitlik edeceği günde ümidimiz odur ki inşallah Mehmet Hoca'nın elleri, ayakları, gözleri kulakları, her bir azası onun iyiliğine şahitlik edecektir. Allah-u Teâlâ bizleri de onun salih kullardan olduğuna dair şahitler yazsın ve bizlerin bu hüsn-i şehadetini kabul etsin. Yaptığı hizmetleri unutmayacağız ve inşallah hep hüsn-i şehadette bulunmaya devam edeceğiz. Onunla birlikte bütün ehl-i imanın mağfireti ve Allah-u Teâlâ'nın onlara rahmetiyle muamele etmesi için niyazda bulunacağız. Rabbim dualarımızı kabul eylesin." dedi.

Yapıcıoğlu, daha sonra aynı kabristanda bulunan ve geçirdiği kaza sonucu vefat eden parti üyesi Said Kepe'nin kabri başında dua ettikten sonra Samsat'ta feci bir kaza sonucu vefat eden Nazif Kuştepe'nin ailesine taziye ziyaretinde bulunarak çocuklarına hediyeler takdim etti.

Yapıcıoğlu, vefa ziyaretlerinin ardından, Samsat'ta medfun sahabe Safvan Bin Muaattal'ın kabri başında dua ederek inşası devam eden külliyeyi gezdi. (İLKHA)


YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
 

ADIYAMAN-HÜDA PAR-YAPICIOĞLU