Gerger müftülüğünden yeni din gönüllülerine tecrübe aktarımı semineri


​​​​​​​2022 Mart ayında Gerger ilçesi din gönüllüsü kadrosu 23 imam-hatip, müezzin kayyım kur’an kursu öğreticisi ile güçlendi.

post

 Güncel    05.04.2022 14:52:16    Bu İçerik 9628 kez görüntülendi.

07.10.22

 


CEMİL ÖZDAŞ

İlçe Müftüsü Ali Macit’in yanı sıra halen göreve devam eden tecrübeli İmam-Hatiplerden Kasım Tahta, Ömer Memişbey ve Mehmet Karaca ile Gerger Ulu Cami’de uzun yıllar görev yapıp emekli olan din gönüllüsü Şükrü Sulamış tarafından sunulan tecrübe aktarımları, çiçeği burnunda din gönüllüleri tarafından büyük bir ilgi ve dikkat ile dinlendi.

Seminer ile ilgili değerlendirme yapan Gerger ilçe müftüsü Ali Macit, “Göreve yeni başlayan din gönüllüsü personelimizin mesleki yeterliliklerine katkı sağlamak, kurumsal aidiyetlerini güçlendirmek ve bölgemize ait hassasiyetlerin bilinmesi açısından tecrübeli hoca efendiler tarafından yapılan tecrübe aktarımı çok önemsiyoruz. Bu sayede meslek hayatlarının başındaki hocalarımızın daha etkin ve nitelikli bir din hizmeti sunabilmeleri için böyle bir seminerin son derece faydalı olduğunu düşünüyoruz. Bu vesileyle tecrübe aktarımında bulunan kıymetli din gönüllüsü hocalarıma çok değerli meslek hayatı tecrübelerini aktardıkları için teşekkür ediyor, göreve yeni başlayan din gönüllüsü kardeşlerime ifa edecekleri bu ulvi vazife de muvaffakiyetler diliyorum.” dedi.

Tecrübe aktarımı seminerine katılan çiçeği burnunda din gönüllüleri; “Her birimiz farklı farklı bölgelerden Gerger ilçesine atandık. Hizmet sunacağımız yeni görev yerlerimizin örf, adet, gelenek-görenek ve hassasiyetlerini bilmemiz, etkili ve verimli görev yapabilmemiz için son derece önemli. Böyle bir semineri tertip ettiği için ilçe Müftümüz Ali Macit’e, çok kıymetli meslek hayatı tecrübelerini bizlerle paylaşan değerli büyüklerimize teşekkür ediyoruz”. dediler. (Adıyaman Basın)

gerger,ali macit,din gönüllüsü