Atıl durumdaki şire pazarı toplum yararına kullanılacak hale getirilmelidir


​HÜDA PAR Adıyaman Kâhta ilçe Başkanı İrfan Demiral yönetim kuruluyla birlikte ilçede atıl duruma gelen şire pazarını alanını inceleyerek atıl duruma gelen alanın toplum yararına dönüştürülmesi çağrısında bulundu.

post

 Ekonomi    17.03.2022 10:55:02    Bu İçerik 13271 kez görüntülendi.

07.10.22

 


CEMİL ÖZDAŞ
İlçede şire pazarı olarak kurulan alanda çürümeye terk edilmiş durumdaki ahşaptan yapılan iş yerleri ve atıl duruma gelen alan için çağrıda bulunan HÜDA PAR Kâhta ilçe Başkanı İrfan Demiral alanın birçok farklı amaçla kullanılabileceğini vurguladı.

Demiral şire pazarını inceledikten sonra yaptığı açıklamada, "Büyük meblağlar harcanarak yapılan şire pazarının izbe bırakılması bizleri derinden etkiliyor. Buradan yetkililere çağrımız şire pazarının asıl fonksiyonuna kavuşturulmasıdır. Eğer bu olmuyorsa buranın farklı bir amaçla kullanılabilmesi için yetkililerin gerekli çalışmayı yapmasını istiyoruz." dedi.

Atıl duruma gelen alan hakkında önerilerde bulunan Demiral, "Bu alan balıkçılar pazarı olarak değerlendirilebileceği gibi halkın kermes alanı haline de getirilebilir. İzbe halde bırakılan şire pazarı madde bağımlılarının mekânı haline gelmiştir. Buranın değerlendirilmesi gerekiyor. Hiç olmasa burası yeşil alana katılarak halkın kullanımına sunulması gerekmektedir. Hiçbir şey yapılmayacaksa da görüntü kirliliği oluşturan bu alandaki yapılar buradan kaldırılarak halkın rahatlatılması sağlanmalıdır." ifadelerini kullandı.

(İLKHA)


YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
 

adıyaman,kahta,şire pazarı,hüda par