​Trafik denetimi sırasında meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti


Adıyaman'ın Kâhta ilçesinde meydana gelen maddi hasarlı bir kazada trafik denetimi yapıldığı sırada karşı yönden gelen aracın çarpması sonucu biri polis memuru olmak üzere 2 kişi hayatını kaybetti.

post

 Kültür ve Yaşam    05.03.2022 12:04:10    Bu İçerik 5260 kez görüntülendi.

07.10.22

 


Edinilen bilgilere göre Adıyaman'ın Kâhta ilçesi adliye civanında bir otomobilin, maddi hasarlı trafik kazasının ardından olay yerinde toplanan kalabalığın içerisine dalması sonucu biri polis memuru  olmak üzere 2 kişi hayatını kaybederken 3 kişide yaralandı.

Olay gece Kâhta Adliyesi civarında yaşandı. Hasarlı trafik kazası ihbarını alan polis memurları Ferhat Kantarcı ile Eyüp Saz, kaza mahallinde çalışma yaptıkları sırada M. R. D. idaresindeki 02 RA 722 plakalı otomobil, hızını alamayarak kalabalığın arasına daldı. Olayda, polis memurları Ferhat Kantarcı, Eyüp Saz, Ahmet Balıkçı, Hüseyin ve Yasin Kavak yaralandı.

Kaza yerine çağrılan ambulanslarla Kâhta Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan polis memuru Eyüp Saz ile Ahmet Balıkçı yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Yaralı olan diğer vatandaşların ise tedavileri sürüyor.

Otomobil sürücüsü ise gözaltına alınırken olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi. (İLKHA)
 

adıyaman-kahta-kaza