Adıyamanlılar: Bizim için en büyük hediye Peygamber Efendimizin hayatını öğrenmek


​Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından düzenlenen Siyer Yarışmasına Adıyaman'dan katılım sağlayan öğrenciler kendileri için en büyük hediyenin Peygamber Efendimizin hayatını öğrenmek olduğunu belirtti.

post

 Güncel    13.02.2022 15:44:07    Bu İçerik 3377 kez görüntülendi.

07.10.22

 


Peygamber Sevdalıları Vakfının 11'incisini düzenlediği "Siyer Yarışmasına" katılan öğrenciler, kendileri için önemli olanın Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'in (Aleyhissaletu vessellem) hayatını öğrenmek olduğunu söylediler.

Adıyaman'da "O'nu Oku, O'nu Yaşa" sloganıyla düzenlenen 1001 ödüllü Siyer Yarışmasına katılan öğrenciler

"Okuması için kitabı arkadaşıma verdim"

Sınava ilk defa girdiğini belirten Elif Naz Arslan, "Kitabı bir defa okudum. Arkadaşım kitabı almaya yetişemediğinden okuması için kitabı arkadaşıma verdim. Okuduğum kitaptan Peygamberimizin hayatını ve nasıl yaşadığını öğrendim. Ben okuduklarımı yaşayacağım." dedi.

Fatma İlik, "Kitabı 6 kez okudum. Peygamber Efendimizin hayatını öğrenmek ve hayatımıza uygulamak için geldik buraya. Bizim için en büyük ödül Peygamber Efendimizin hayatını öğrenmektir." ifadelerini kullandı.

Kitabı defalarca okuduğunu belirten öğrencilerden Zehra, "Kitabı üç defa okudum. Hazreti Muhammed (Aleyhissalatu vesselemin) hayatını öğrenmek için buradayız. Bizim için en Büyük ödül Muhammed (Aleyhissalatu vesselemin) hayatını öğrenmektir. şeklinde konuştu.

Kitabı üç defa okuduğunu dile getiren Medine Esra Aslan, "Kitabı üç defa okudum.  Peygamberimizin hayatını öğrenmek için buradayız, ödül değil Peygamberimizin hayatı daha önemlidir." dedi.

Adıyaman il merkezi ve ilçelerinde düzenlenen yarışmaya binlerce insan başvuru yaparak katılım sağladı. Salgın nedeniyle 2021 yılında yüz yüze yapılamayan yarışmaya katılan öğrenci ve yetişkinleri ayrı bir heyecan sardı. (İLKHA)
 

Adıyamanlılar: Bizim için en büyük hediye Peygamber Efendimizin hayatını öğrenmek