Umut Kervanı fakir ailelere kırmızı et ulaştırdı


​Umut Kervanı Adıyaman’da yardıma muhtaç ailelere, hayırseverlerin kesmiş olduğu adak ve akika kurbanlarını ulaştırarak fakir ailelerin yüzünün gülmesine vesile oldu.

post

 Adıyaman    17.01.2022 12:21:54    Bu İçerik 3389 kez görüntülendi.

07.10.22

 


Adıyaman’da yaptığı hayırlı hizmet ve çalışmalarla muhtaç, mağdur ve fakirlerin umudu olmaya devam eden Umut Kervanı hayırseverlerle yardıma muhtaç insanlar arasında köprü olamaya devam ediyor.

Adıyaman Umut Kervanı Başkanı Mahmut Yıldırım hayırseverler ile yardıma muhtaç insanlar arasında köprü olmaya devam edeceklerini belirtti.

Tüm hayırseverlere çağrıda bulunan Yıldırım, “Bugün Umut Kervanı olarak hayırseverlerimiz tarafından kesilen adak ve akika kurbanlarımızı yetim, muhtaç ve fakir ailelerimize ulaştırdık. Bir mont bir bot projesi kapsamında onlarca çocuğumuzu giydirdik. Hayırseverlerimiz tarafından bize emanet edilen gıda kolilerini de onlarca aileye ulaştırdı. Hayırseverlerimiz ve yardıma muhtaç kardeşlerimiz arasında köprü olmaya devam edeceğiz. Bu bağlamda hayırsever kardeşlerimiz yardıma muhtaç kardeşlerimize umut olmaya devam ediyoruz.” İfadelerini kullandı. (İLKHA)

YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.

adıyaman-umut kervanı-fakir-muhtaç