Adıyaman'da piyasaya sürülmek istenen sahte para ele geçirildi


Adıyaman Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü tarafından piyasaya sürülmek istenen sahte para ele geçirildi.

post

 Güncel    23.11.2021 10:45:30    Bu İçerik 2036 kez görüntülendi.

07.10.22

 


CEMİL ÖZDAŞ

Konuya ilişkin Valilikten yapılan açıklamada, "Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce ve İstihbarat Şube Müdürlüğümüzce koordineli olarak yapılan çalışmalarda; piyasaya sürülmek istenilen 100 TL banknot halinde toplam 3 bin TL değerinde sahte para ele geçirildi. Olay ile ilgili sahte paralar ile yakalanan Şüpheli M.F.S, M.G. ve Yaşı küçük(SSÇ) H.B.R. İsimli şahıs hakkında yasal işlem başlatılmış ve 3 şüpheli şahıs adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir. Alışverişlerimizde ve ziynet eşyaları alımlarında vatandaşlarımızın dikkatli ve duyarlı olması önemle rica olunur." ifadeleri kullanıldı.


YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
 

ADIYAMAN-SAHTE PARA-KALPAZAN