Muhtardan ilginç aşı çağrısı


​Adıyaman'da bir muhtar Covid-19 salgını kapsamında vatandaşları aşı olmaya teşvik etmek için tellal ile sokaklar arasında gezerek aşı olmaya çağrıda bulundu.

post

 Güncel    13.11.2021 14:54:03    Bu İçerik 2863 kez görüntülendi.

07.10.22

 


CEMİL ÖZDAŞ
Covid-19 salgını nedeniyle iş yerlerinin, okulların bir daha kapanmaması ve ekonomi olarak vatandaşların zor durumda kalmaması için aşı çağrısı yaptığını belirten cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Abdurrahim Aydın davul çaldırarak mahalle arasında tellal ile çağrıda bulundu.


 Mahalle arasında aşıya gel diyerek gezen tellal mahallelinin de ilgisini çekti.

Muhtar Aydın desteklerinden dolayı Adıyaman Valiliğine ve Adıyaman İl sağlık Müdürlüğüne teşekkür ederek yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarımıza sesleniyorum biran önce aşınızı olalım anne ve babalar ölmesin, çocuklarımızın ağlamasın. İş yerlerimiz ve okullarımız kapanmasın. Ekonomimiz zayıf olmasın. Hiçbir virüs insanoğlundan daha akıllı değildir. Hiçbir virüs insanoğlunun alacağı tedbirden daha güçlü değildir. İfadelerini kullandı. (İLKHA)


YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.

ADIYAMAN-MUHTAR,DAVUL,TELLAL,AŞI