Yapıcıoğlu'ndan özgürlüğüne kavuşan Yusufi Abdullah Zengin'e ziyaret


HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, İslami kimliğinden dolayı 29 yıl önce cezaevine konulan ve geçtiğimiz gün denetimli serbestlik kapsamında özgürlüğüne kavuşan Yusufi Abdullah Zengin ve ailesine bir ziyaret gerçekleştirerek mutluluklarını paylaştı.

post

 Kültür ve Yaşam    10.11.2021 15:43:47    Bu İçerik 3104 kez görüntülendi.

07.10.22

 


Abdullah Zengin, 29 yıllık mahkumiyetin ardından geçtiğimiz hafta sonunda denetimli serbestlik kapsamında özgürlüğüne kavuştu.

Zengin ailesinin mutluluğunu paylaşmak için Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine giden HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu beraberindeki heyetle, Yusufi Abdullah Zengin'i ve babası Hamdin Zengin'i tebrik ederek mutluklarına ortak oldu.

Ziyaretlerinin ardından Şanlıurfa'dan ayrılan Yapıcıoğlu, Batman'da parti üyesi İlhan Günay'ın vefat eden babasının taziyesine katıldı. Burada merhuma Allah'tan rahmet dileyen Yapıcıoğlu, Günay ailesine sabırlar diledi.

Batman'dan ayrılan Yapıcıoğlu, son olarak Diyarbakır'da önceki gün vefat eden bölgenin tanınmış kanaat önderlerinden Şeyh Muhammed Tahur'un taziyesine katıldı.

Ahmed-i Şorşibi Medresesinde taziyesi kurulan Şorşibi ailesinin taziyesine kalabalık bir heyetle katılan Yapıcıoğlu'nu, merhumun kardeşi Şeyh Fatih Şorşibi ve aile efradı karşıladı.

Burada taziyelerini sunan Yapıcıoğlu, Şorşibi ailesine sabr-ı cemil temennisinde bulundu. (İLKHA)
 


YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
 

HÜDA PAR-YAPICIOĞLU-ABDULLAH ZENGİN-YUSUFİ