112’ye yaklaşık 11 bin kez asılsız ihbarda bulunan şahıs tutuklandı


Gaziantep'te 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğüne yaklaşık 10 bin defa SMS atan ve bin defa da sesli olarak arayarak asılsız ihbarlarda bulunan şahıs tutuklanarak cezaevine konuldu.

post

 Güncel    27.10.2021 21:54:03    Bu İçerik 264 kez görüntülendi.

07.10.22

 


İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğüne asılsız ihbarlarda bulunan şahısın yakalanması için çalışma başlatıldığı belirtildi.

Çalışma kapsamında şüphelinin düzenlenen operasyonla gözaltına alındığı belirtilen açıklamada, “112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğüne bir süreden beri yaklaşık 10 bin defa SMS atıp, yaklaşık bin defa da sesli olarak arayarak asılsız ihbarlarda bulunan, gerçek vaka için arayan vatandaşlarımızın iletişimine engel olan ve çağrı merkezini gereksiz yere meşgul eden S.K. isimli şüpheli Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerimizce tespit edilerek yakalanmış, 27.10.2021 tarihinde sevk edildiği adli mercilerce tutuklanmıştır.” denildi. (İLKHA)
 


YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları Adıyaman Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
 

112-ASILSIZ ÇAĞRI-SUÇ-DUYARLILIK