Gerger ilçesinde okul kütüphanelerine TDV yayınları köşesi kuruldu


​​​​​​​Cami ve Din görevlileri haftası münasebetiyle Gerger ilçesindeki 9 ortaokul, 3 Lise kütüphanesi ve İlçe Halk Kütüphanesine Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Komisyonunca hazırlanıp Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından basılan “Gençlik Kitap Seti” bağışlanarak, TDV yayınları köşesi oluşturuldu.

post

 Eğitim    12.10.2021 10:10:49    Bu İçerik 294 kez görüntülendi.

07.10.22

 


CEMİL ÖZDAŞ

İlçe Müftüsü Ali Macit, ilçe müftülüğünün milli eğitim müdürlüğü ile beraber Gerger ilçesi öğrencilerine kitap okuma alışkanlıklarının kazandırılması ve milli-manevi gelişmelerine katkı sağlamak amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında, bütün Ortaokul ve Liselerle birlikte İlçe Halk Kütüphanesine 30 kitaptan oluşan “Gençlik Kitap Seti” hediye etti.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdülmuttalip Erek ve okul müdürleriyle yapılabilecek faaliyetlerle alakalı istişarelerde bulunan Müftü Macit; “Öğrencilerimiz geleceğimizdir. Ahlaklı ve erdemli bir toplum İNŞASI için gençliğe sahip çıkmak önem arz etmektedir. İlçe Müftülüğü olarak eğitime destek olma noktasında imkânlarımız nispetinde her zaman katkı sağlamaya hazırız. Başkanlığımızın en önemli hizmet alanlarından olan gençliğimizin, milli ve manevi değerlerimizle yetiştirilmesi için ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile iş birliği içerisinde yaptığımız bu tür faaliyetleri çok önemsiyoruz” dedi.

İlçe Müftüsü Ali Macit, Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Din Gönüllüsü meslektaşlarını temsilen okul müdürlerine kitapları takdim etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü ve Okul Müdürleri, ilçe Müftüsü MACİT’ ve Gerger İlçesi Din Gönüllülerine teşekkür ederek duydukları memnuniyeti ifade ettiler. (Adıyaman Basın)

 

ADIYAMAN-GERGER-TDV-KÜTÜPHAN- ALİ MACİT