Öğrenciler: Okulların kapanmasını istemiyoruz


​Covid-19 salgını nedeniyle yaklaşık 4 dönemdir ara verilen okulların yeniden eğitime başlaması öğrencilerde heyecan ve sevinç uyandırdı.

post

 Eğitim    06.09.2021 12:39:25    Bu İçerik 15475 kez görüntülendi.

07.10.22

 


Salgın tedbirleri altında yüz yüze eğitime başlayan okullarda hemen hemen hiç ders görmeden iki sınıf atlayan öğrenciler okulları ve arkadaşlarıyla buluşmanın sevincini yaşadı.

18 milyondan fazla öğrenci ve 1 milyon 130 bin öğretmenin ders başı yapmasıyla birlikte ilk ders zili salgın tedbirleri altında çalmış oldu.

İlkokul dördüncü sınıf öğrencisi Elvan Hazar okuluna kavuşmanın sevincini yaşadığını belirterek, "Arkadaşlarımı ve öğretmenimi gördüğüm için çok mutluyum. Salgın süreç evde ders çalışmamıza engel oldu. Bu süreç zor geçti ama okulumuza kavuşmanın sevincini yaşıyoruz." dedi.

Nehir Sönmez, "Okulumu ve arkadaşlarımı çok özledim. Salgın bitsin ve okullarımı hiç kapanmasın istiyoruz. Okulumu ve öğretmenlerimi özlüyorum." ifadelerini kullandı.

Şüheda Güven, "Okulumuzu özledik, arkadaşlarımızla buluşacağız hep birlikte oyun oynayacağız. Bundan dolayı çok heyecanlıyım. Okulumuz kapanmasın istiyoruz." şeklinde konuştu.

İbrahim Ethem Orhan okulların açılmasına sevindiklerini belirterek, "Çok heyecanlıyız okulların açılmasından dolayı, bir daha kapanmasını istemiyoruz." dedi.

Okuldan ayrı kalmanın kendilerini üzdüğünü dile getiren Şevval Gündüz, "Okulumu, öğretmenimi, arkadaşlarımı çok özledim. Okulların açılması beni çok mutlu etti." ifadelerini kullandı. (İLKHA)
 

okullar açıldı,ilkokul,çanta