İl Milli Eğitim Müdürü Gönen yüz yüze eğitimin devamı için aşı olma çağrısında bulundu


​​​​​​​Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen okulların yeniden uzaktan eğitime geçmemesi için ebeveynleri aşı olmaya çağırdı.

post

 Eğitim    28.08.2021 12:15:23    Bu İçerik 275 kez görüntülendi.

07.10.22

 


CEMİL ÖZDAŞ

Basın mensuplarıyla tanışma programında bir araya gelen Gönen, amacının Adıyaman'ı eğitim ve öğretimde daha ileriye taşımak ve bu anlamda elinden gelen tüm gayreti sarf etmek oluğunu belirtti.

Adıyaman'ı daha ileriye taşımak için tüm bireylerin el ele vermesi gerektiğini dile getiren Gönen, okullar arasındaki seviye farkını da en aza  indirmek için gerekli çalışmaları yapacağını dile getirdi.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Gönen, "3 Eylül'de okul öncesi 1. sınıf öğrencilerimizin eğitimleri başlayacak. Akabinde bütün okullarımızda tam zamanlı bir yüz yüze eğitime geçeceğiz. Şu anda hazırlıklarımızı tamamladık. Bizim istediğimiz bir şey var o da okulların ve eğitimin salgından etkilenmemesi. Velilerimiz ile zaten paylaştık, lütfen aşılarınızı olun ve çevrenizdeki insanlara da aşı olmaya teşvik edin. Sağlıklı bir şekilde okullarımızı başlatalım ve yüz yüze eğitimimiz devam etsin. Biz Milli Eğitim Müdürlüğü olarak elimizdeki bütün gayreti gösteriyoruz ve göstermeye devam edeceğiz. Bütün öğrencilerimiz okullarına kavuşacaklar. İnşallah her alanda cıvıl cıvıl çalışan ve üreten öğrenciler yetiştireceğiz." ifadelerini kullandı. (Adıyaman Basın)

adıyaman,eğitim,milli eğitim,yüz yüze eğitim,hakan gönen