Adıyaman'da diyetisyen kliniği faaliyete geçti


​​​​​​​Diyetisyen Ayşe Şura Korkmaz tarafından faaliyete geçirilen ve beslenme gibi birçok alanda hizmet edecek klinik Adıyamanlı vatandaşların sorunlarını rahatlıkla iletebilecekleri çalışmalar yürütecek.

post

 Adıyaman    27.08.2021 18:17:54    Bu İçerik 6342 kez görüntülendi.

07.10.22

 


Klinik ve kendisi hakkında bilgi veren Diyetisyen Ayşe Şura Korkmaz, "Yakındoğu Üniversitesi Beslenme Ve Diyetetik Bölümü mezunu olup diyetisyen olarak çeşitli kurumlarda görevimi sürdürdüm. Lisans tezimi B12 vitaminin beyin fonksiyonu üzerine tamamladım. Beslenmeden kaynaklanan sağlık sorunlarında;  kilo alma ve kilo verme, sağlıklı beslenme, gebelik döneminde ve emziklilik döneminde beslenme, obezite tedavisi, çocukluk döneminde kilo kontrolü gibi durumlarda kişiye özel beslenme ve diyet programı planlar. Birçok beslenme ve diyetetik kongrelerine ve seminerlerine katıldım.  Amacım: Sağlıklı beslenmeyi bireylerin yaşam kalitesini arttırarak birçok hastalığa yakalanmadan koruyucu bir tedavi yöntemi ile kişiye özel beslenme programları ile bireyleri topluma kazandırmaktır. Bilimin ışığında yürümeyi kendine hedef edinmiş, hızlı ve doğru sonuç, kişiye özel ve sürdürülebilir bir beslenme ve uzman kontrolünde bir beslenme programı için sağlığını zamanını ve parasını önemseyen vatandaşlarımız kliniğimize tanışmaya bekliyorum." dedi.

Korkmaz, "Sağlık insanoğlunun varoluşundan bu yana her birey için en önemli ve önemsenmesi gereken konuların başında gelmektedir. Sağlıklı bir yaşam için kliniğimiz vatandaşlarımıza hizmet vermekten gurur duyar." ifadelerini kullandı.

Korkmaz açılışa katılan tüm siyasi parti mensupları, basın mensupları ve vatandaşalara teşekkür etti.

diyetisyen,ayşe şura korkamaz,adıyaman,sağlıklı besleneme