Sakarya Orman Bölge Müdürü Ziya Polat'a Muhtarlar Derneği'nden plaket


​​​​​​​Adıyaman'daki muhtarlar, başarılı çalışmaları nedeniyle Sakarya Orman Bölge Müdürü Ziya Polat'a plaket takdim ederek çalışmalarında başarılar diledi.

post

 Kültür ve Yaşam    24.07.2021 17:57:19    Bu İçerik 230 kez görüntülendi.

07.10.22

 


Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği BaşkanıAbdulkadir Geylani Taş ve beraberindeki muhtarları ziyaret eden Sakarya Orman Bölge Müdürü Ziya Polat, vefat eden Eskisaray Mahalle Muhtarı Mahmut Göksu'yu da yâd ederek, Göksu'nun eşine muhtarlık seçiminde başarılar diledi.

Abdulkadir Geylani Taş, Ziya Polat'ın Adıyaman'ın yetiştirdiği nadir bürokratlardan birisi olduğunu ve görevini en iyi şekilde yerine getirdiğini dile getirdi.

Polat, Adıyaman'a her geldiğinde muhtarlar ile bir araya geldiğini, fikir alışverişinde bulunduklarını, muhtarların Adıyaman için çok önemli olduğuna dikkat çekti.

Taş yaptığı açıklamada, "Kendisi yıllardır Adıyaman ve Adıyamanlılar için önemli çalışmalar yaptı. Görev yaptığı illerde çeşitli başarılar elde etti. Kendisini tebrik ediyoruz. Bürokraside zayıf olan Adıyaman'da böyle bir bürokratımız olduğu için gurur duyuyoruz. Bu nedenden dolayı kendilerine teşekkür plaketi takdim etmek istedik." ifadelerini kullandı.

 

sakarya orman müdürü,ziya polat,geylani taş,plaket