Adıyaman belediyesi meclisi ilk oturumunu dualarla açtı


31 Mart seçimlerinde partilerinden aday gösterilerek belediye meclisine girmeye hak kazanan encümenler, Adıyaman Belediye Başkanlığı görevine seçilen Dr. Süleyman Kılınç’ın başkanlığında ilk meclis toplantısını yaptı.

post

 Adıyaman    10.04.2019 15:53:44    Bu İçerik 405 kez görüntülendi.

07.10.22

 


31 Mart’ta gerçekleştirilen yerel yönetimler seçimlerinde partilerinden aday gösterilerek Adıyaman Belediyesi Meclis Üyeliğine seçilen encümenler, aynı seçimde oyların yüzde 53,22’sini alarak Adıyaman’ın yeni Belediye Başkanı seçilen Dr. Süleyman Kılınç’ın başkanlığında ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Dua ederek ilk oturumu açan Adıyaman Belediyesi Meclisi’nin yeni üyeleri, yeni dönemde Adıyaman adına hayırlı işlere imza atma dileğinde bulundu.

İlk oturumun başkanlığını yapan Başkan Kılınç ise tüm meclis üyelerine yeni dönemde başarılar dileyerek, halktan aldıkları destekle bir dönem boyunca hep birlikte bu memlekete en güzel hizmetleri sunmaya çalışacaklarını söyleyip, hizmetin en güzeline layık olan Adıyamanlı hemşerileri için hep birlikte gece gündüz demeden çalışacaklarına vurgu yaptı. (Adıyaman Basın)