Adıyaman Yeşilova Köyü Camii dualarla ibadete açıldı


​Adıyaman'ın Çelikhan ilçesine bağlı Yeşilova köyünde, köylülerin ve hayırseverlerin katkılarıyla yapımı tamamlanan Yeşilova Köyü Camii dualarla ibadete açıldı.

post

 Kültür ve Yaşam    12.06.2021 19:04:13    Bu İçerik 325 kez görüntülendi.

07.10.22

 


CEMİL ÖZDAŞ

Köy Camiinin açılışına Katılan Adıyaman valisi Mahmut Çuhadar, "Böyle güzel bir camiyi inşa ederek köyümüze kazandıran Yeşilova köyü halkına ve hayırseverlerimize çok teşekkür ediyorum. Cenab-ı Allah Yüce Kitabımız Kur’an-ı Kerimde 'Allah'ın mescitlerini Allah'a ve ahiret gününe inananlar imar eder.’ demektedir. Allah hayırseverlerimizin sayısını artırsın ve çocuk seslerini de camilerimizden eksik etmesin. Caminin köyümüze hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, emeği geçen, katkıda bulanan tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Allah hayırlarını kabul etsin." dedi.

İl Müftüsü Mehmet Taşçı tarafından yapılan dua sonrası Yeşilova Köyü Camisinin kurdelesi kesilerek ibadete açıldı. (İLKHA)

 

YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları Adıyaman Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.

 

çelikhan,yeşilova,camii