İLKSAN temsilci seçimleri 19 Haziran’da yapılacak


​​​​​​​Eğitim-Bir-Sen Adıyaman Şube Başkanı Ali Deniz ertelenen seçimlerinin 19 Haziran 2021 Cumartesi günü yapılmasının kararlaştırıldığını belirtti.

post

 Adıyaman    10.06.2021 16:22:16    Bu İçerik 1431 kez görüntülendi.

07.10.22

 


CEMİL ÖZDAŞ

 Deniz "İLKSAN’ın içinde bulunduğu kötü yönetim tarzından kurtarılması için kaldığımız yerden mücadelemizi sürdürüyoruz.” dedi.

Mevcut haliyle İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı (İLKSAN)’ın üyelerine bir kazanım sağlamaktan uzak olduğunu vurgulayan Deniz, İLKSAN'ın doğru ve profesyonel portföy yönetimi anlayışına ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarındaki yardımlaşma sandıkları gibi üyesine kazanç sağlayacak bir yapıya kavuşturulması gerektiğini söyledi.

İLKSAN’ın dünden bugüne mali sorunlarıyla gündem olduğunu, hukuki ve yönetsel sorunların üyelerin aleyhine işlediğini bunun en önemli sebebinin de mevcut statüko ve yönetim tarzı olduğunu söyleyen Deniz,  İLKSAN’ın m evcut durumu eğitim çalışanlarına hizmet vermekten, birikimini değerlendirmekten uzaktır.  Yenilikçi ve çağdaş bir yönetim kurulu oluşturmak, İLKSAN ve üyelerinin hak ettiği itibarının iadesi için 19 Haziran yenilik ve değişimin habercisi olacak” dedi.

İLKSAN Merkez İlçe Temsilciliğine Şehit Mehmet Kılınç İlkokulu Sınıf Öğretmeni Mehmet Nuri Çalışkan ile birlikte hareket ederek aday olduklarını dile getiren Deniz, “bizim mücadelemiz İLKSAN’a üye olan sendikalı veya sendikasız tüm eğitim çalışanlarının hak, hukuk, emek ve değişim talebi mücadelesidir” şeklinde konuştu.

Adıyaman’da temsilci seçimlerinin 19 Haziran 2021 Cumartesi günü saat 09.00 – 17.00 saatleri arasında 15 Temmuz Şehitler Ortaokulu’nda kurulacak sandıklarda gerçekleştirileceğini belirten Deniz, “İLKSAN'ın mevcut durumu kader olmaktan çıkarılmak zorundadır. İLKSAN'ı mevcut durumdan kurtarmanın tek yolu, 19 Haziran'da yapılacak temsilci seçimlerinde üyelerin, iradeleriyle İLKSAN yönetimini değiştirecek, yenileyecek temsilcileri seçmesinden geçmektedir. İLKSAN'ı yenilemek çağdaş ve kar elde eden bir sandık haline getirmek, eğitim çalışanlarının övüncü haline getirmek için tüm İLKSAN üyelerinin bu süreçte sorumluluk alarak seçim sandığına iradelerini yansıtmaları gerekmektedir” ifadelerini kullandı. (Adıyaman Basın)

 

ilksan,adıyaman,seçim,ilkokul