Vefat eden muhtarın eşi mahalle muhtarlığına aday


​​​​​​​Adıyaman'da 3 Mayıs 2021'de geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Eskisaray Mahalle Muhtarı Mahmut Göksu'nun eşi, eşinin bıraktığı yerden hizmet etmeye aday olduğunu açıkladı.

post

 Güncel    10.06.2021 13:25:47    Bu İçerik 1536 kez görüntülendi.

07.10.22

 


CEMİL ÖZDAŞ

Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanlığını ziyaret ederek üyelik başvurunda bulunan Fatma Göksu Eskisaray Mahallesi'nde yapılacak olan Muhtarlık seçiminde aday olacağını belirti.

Göksu yaptığı açıklamada, "Eşimin bıraktığı yerden hizmete devam etmek istiyorum. Elimden gelen bütün çabayla Mahalleme hizmet etmek isterim. Bu noktada Mahalle halkımın muhtarlık seçimlerinde yanında yer almasını bekliyorum." dedi.

Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Abdulkadir Geylani Taş ise "Mahmut Göksu Adıyaman'da herkesin sevdiği bir kişiliğe sahipti. Herkesin taziyesine gider onlarla birlikte üzülür, düğünlerinde neşelerine otak olurdu. Eskisaray Mahallemizin ve Adıyaman'ımızın bu kardeşimizi desteklemelerinin bir görev olduğuna inanıyorum. Bizde dernek olarak elimizden geldiği kadar kardeşimize sahip çıkacağız." ifadelerini kullandı. (Adıyaman Basın)

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

 

 

muhtar,göksu,fatma göksu, kadın muhtar