Adıyaman PTT Başmüdürlüğü görevine Halil Sancaktar atandı


​​​​​​​PTT A.Ş. Genel Müdürlüğü Adıyaman PTT Başmüdürlüğü görevine atanan Halil Sancaktar Adıyaman'a hizmet etmek ve Adıyaman'ı daha ileriye taşıma adına elinden gelen tüm gayreti sarf edeceğini belirtti.

post

 Güncel    04.06.2021 19:39:13    Bu İçerik 1318 kez görüntülendi.

07.10.22

 


CEMİL ÖZDAŞ

PTT A.Ş. Genel Müdürlüğü Satınalma Daire Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Sancaktar, Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketinde uzun yıllardır görev yaptı. Şirketin çeşitli kademelerinde çalışan Sancaktar Adıyamanlılara hizmet etmekten onur duyduğunu ifade etti.

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketinin ülkenin en ücra köşesine kadar posta ve kargo hizmetinden lojistik hizmetlerine, bankacılık hizmetlerinden sigortacılık işlemlerine kadar geniş işlem yelpazesiyle hizmet götürdüğünü ve kendilerinin de bu hizmetleri Adıyaman’ın en ücra köşesine kadar götüreceklerine dair azim ve gayrette olduklarını dile getirdi.

Aslen Adıyamanlı olan Sancaktar memleketinde olmaktan, görev almaktan ve Adıyaman’a hizmet edebilme imkânı bulduğundan gurur duyduğunu dile getirdi.  Personel ve idareciler arasındaki sıcak ve samimi ilişkilerin her zaman hizmette verimi artırdığını belirten Sancaktar güler yüzlü ve enerjik bir personelle çalışcak olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirtti.

 Sancaktar 65 yaş üstü vatandaşların hizmet noktasında ayaklarına gittiklerini belirterek "Amacımız üzerimize aldığımız vazifeyi iki asırlık PTT çınarının gölgesinde nice nesillerin hizmet almasını ve imkânı bulabilmesini sağlamak gayret ve bilinciyle Adıyaman’ımızda azimle çalışmak ve üretmek olacaktır. 65 yaş üzerine devlet işlemleri adreste teslim yapılabilmektedir." dedi. (Adıyaman Basın)

PTT,sancaktar,atama