Terör şebekesi işgalci israil Adıyaman'da lanetlendi


​AGD Adıyaman Şubesi tarafından düzenlenen basın açıklamasıyla terör şebekesi israil katliamlarından dolayı lanetlenirken Şehit olan Filistinliler için gıyabi cenaze namazı kıldırıldı.

post

 Adıyaman    14.05.2021 14:08:43    Bu İçerik 908 kez görüntülendi.

07.10.22

 


CEMİL ÖZDAŞ
AGD Adıyaman Şube Başkanı Bedrettin Beyazkaya, Kadir Gecesi mescitte namaz kılan Müslümanlara saldıran terör şebekesinin güçten başka bir şeyden anlamadığını belirtti.

Basın açıklamasına siasyi parti başkanları ve STK temsilcileriyle vatandaşlar katılım sağladı.

Beyazkaya, "Bugün burada yüreği Aksa diye atanlar olarak, Kudüs için dağ gibi, tohum gibi toprağa dökülenlere, demir kubbeyi örümcek yuvası gibi parçalayan dağ yüreklilere selam göndermek için toplandık. Bu bağlamda bu birlikteliğimize ses veren STK mensubu kardeşlerimize şükranlarımı arz ediyorum." dedi.

"İşgalci siyonistler Mescid-i Aksa'ya baskınlarını sürdürmektedir"

Günlerdir süren terörist israil saldırılarına binlerce Filistinlinin canları pahasına karşı koyduğunu belirten Beyazkaya "Günlerdir süren terörist israil saldırılarında binlerce Filistinli kardeşimiz ilk kıblegâhımız olan Mescid-i Aksa’yı canlarıyla, kanlarıyla savunurlarken yaralandılar ve şehit oldular. Yaralandılar ama davalarından, inançlarından, Allah’ın yolunda cihatlarından vazgeçmediler. Mücahedelerinde kadın, erkek, genç, yaşlı demeden göğüslerini siper ettiler. siyonist israil ise sistemli bir şekilde hem Müslüman kanı dökmeye hem de adım adım Mescid-i Aksa’yı işgal etmeye devam etmektedir. siyonist israil, ilk mescidimiz, mukaddesimiz, binlerce yıllık tarihi ve kültürel öneme sahip Mescid-i Aksa'yı yakıp yıkmaktan geri durmamakta, ibadetlerini yerine getiren Filistinli kardeşlerimize haince saldırmakta, işgalci sivil siyonistler Mescid-i Aksa'ya baskınlarını sürdürmektedir." ifadelerini kullandı.

"Genç yaşlı demeden Filistinli kardeşlerimiz şehit düşmüştür"

Siyonist işgalcilerin çocuk, yaşlı demeden katlettiğini dile getiren Beyazkaya, "Günlerdir siyonist israil’in başta Gazze olmak üzere masum Filistinli kardeşlerimize karşı yapmış olduğu saldırılarda kundaktaki bebeklerden, sokakta oynama çağına gelmiş çocuklara, delikanlı genç kardeşlerimizden, hamile annelere, genç yaşlı demeden Filistinli kardeşlerimiz şehit düşmüştür. İşgalci siyonistler, Filistinli kardeşlerimizin evini basmakta, işgal polisiyle işbirliğiyle Filistinli kardeşlerimize linç girişiminde bulunmaktadır. Terörist israil’in yapmış olduğu bu saldırıları kalbinde merhamet taşıyan, insanlıktan nasibini almış hiçbir kimsenin kabul etmesi mümkün değildir. Buna rağmen Batı ülkeleri işbirlikçi yaklaşımlarıyla her zaman olduğu gibi batılın yanında olduklarını göstermişler ve ikiyüzlü politikalarıyla masum Filistinli kardeşlerimize yapılan zulmü ve şehit edilen kardeşlerimizi görmezden gelmişlerdir." şeklinde konuştu.

"Terör örgütü israil sadece Müslümanlar için değil, bütün insanlık için bir beladır"

İşgalci siyonistlerin insanlığın başına bela olduğunu belirten Beyazkaya "Bu belanın ortaya çıkmasının arkasındaki sapkın düşünce olan siyonizm tüm insanlık için 7 - 24 problem üretmektedir. Siyonist israil’in bu küstahça davranışlarının kaynağı Batı’dan aldığı cesarettir. Birleşmiş Milletler, NATO, ABD ve Avrupa Birliği israil’in her sapkınlığına el altından ya da açıktan destek olmaktadır. siyonist israil, Filistin’de yaptığı her tecavüzün, küstahlığın, şımarıklığın karşılığını mutlaka alacaktır. siyonist israil’in attığı her adımı takip edeceğiz ve anında gereken tepkiyi göstereceğiz.

Biz terörist İsrail’in fırsatını bulduğunda, bu coğrafyayı ateşe vermekten, insanları sömürmekten, köle yapmaktan ya da öldürmekten çekinmeyeceğini biliyoruz. Terör örgütü İsrail de şunu bilsin ki biz de, ne ölmekten, ne de öldürülmekten korkmuyoruz ve terörist israil’e yaptığı her küstahlığın, şımarıklığın hesabını soracağız." dedi

"Bütün Müslümanları ve mazlumları terörist israil’e karşı birlik olmaya davet ediyoruz"

Ümmetin vahdete ihtiyacı olduğunu vurgulayan Beyazkaya "Müslümanların ve tüm mazlumların birlikteliği inşallah siyonist israil’in ve işgalin sonunu getirecektir. Biz bütün Müslümanları ve mazlumları terörist israil’e karşı birlik olmaya davet ediyoruz.  Şunu herkes bilmeli ki siyonizm tüm insanlığa yönetilmiş bir tehdittir.  Müslümanlar siyonizm’in ve siyonist israil’in tuzaklarına düşmemelidir. Hangi renkten ve ırktan olursa olsun bütün Müslümanlar kardeştir. Hangi renk ve ırktan olursa olsun barış ortamında yaşayabilmek her insanın hakkıdır. Siyonist israil’e karşı birlik çağrımız, tepkilerimiz, açıklamalarımız harekete geçmesi gereken herkes harekete geçinceye kadar devam edecektir." ifadelerini kullandı.

"Terör örgütü israil, çok yakında nasıl bir inkılâba uğrayıp devrileceğini görecektir." diyen Beyazkaya şöyle devam etti:

Terör örgütü israil’in, Kudüs’ten ve işgal ettiği topraklardan sökülüp atılacağı günler çok yakındır. Sadece güçten anlayan, insanlıktan nasibini almamış, her gün onlarca insanı gözünü kırpmadan öldüren ve yaralayan, gözü yaşlı Filistinli annelerin acılarına acı katan, genç çocukları öldürmekten çekinmeyen, bebek, kadın, yaşlı demeden kan döken terörist örgüt israil, hak ettiği tokadı Allah’ın izniyle bir araya gelmiş, birlik olmuş Müslümanlar tarafından yiyecektir. Bölgeye ve dünyaya huzur ancak bu şekilde gelecektir."

"Son siyonist ölünceye kadar mücadeleye devam edeceğiz"

Kudüs için Mescid-i Aksa için verilen mücadelenin devam edeceğini dile getiren Beyazkaya, "Milyonlarca Kudüs gönüllüsü olarak yola çıkmaya, Aksa için kanımızı akıtmaya ve canımızı vermeye hazırız. Son siyonist ölünceye kadar mücadeleye devam edeceğiz. Mücahedemiz başta Kudüs olmak üzere tüm İslam beldeleri ve mazlum coğrafyalar kutlu bir zaferle Siyonizm'den kurtulana dek devam edecektir. Filistin ve Kudüs davasının yılmaz savunucusu, İslam Birliğinin kurulması adına ömrü boyunca çalışmalar yürüten ve İslam Birliği’nin mutlaka kurulması gerekliliğini bizlere miras olarak bırakan Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızın: 'İsrail laftan anlamaz. Yalnızca güçten anlar.' sözü bir kez daha haklılığını göstermiştir. Terör örgütü israil, Müslümanların gücünü görecek ve Cehenneme sürülecektir." şeklinde konuştu.

Beyazkaya Son olarak, "Cenab-ı Allah, Filistinli kardeşlerimizin şehadetlerini kabul etsin. Özgür Mescid-i Aksa ve Filistin için direniş gösteren kardeşlerimize güç ve kuvvet versin. Allah burada toplanan, şehit kardeşlerimizin gıyabi cenaze namazında ellerini semaya açan, dualarıyla kardeşlerimizin yanında olduğunu gösteren inanmış topluluğa, özgür Mescid-i Aksa'da omuz omuza namaz kılmayı nasip etsin. Özgür Filistin topraklarında kardeşlerimizle beraber bir arada olmayı nasip etsin. Yaptığımız dualar tüm mazlum coğrafyaların kurtuluşuna vesile olsun. Zafer İslam’ındır, zafer yakındır." dedi.

Basın açıklaması kılınan gıyabi cenaze namazı ve ardından yapılan dua ile son buldu. (İLKHA)
 

adıyaman,agd,işgalci israil,filistin,kudüs