Tüketici Haftası birincileri ödüllendirildi


Adıyaman Ticaret İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Bilinçli Tüketim ve Tüketici Hakları” konulu resim yarışmasında dereceye girenlere ödül verildi.

post

 Adıyaman    06.04.2019 10:54:02    Bu İçerik 538 kez görüntülendi.

07.10.22

 


Adıyaman Ticaret İl Müdürlüğü tarafından 15-21 Mart Tüketici Haftası dolayısıyla ortaokullar arası düzenlenen “Bilinçli Tüketim ve Tüketici Hakları” konulu resim yarışmasında Adıyaman il genelinde dereceye giren öğrenciler Vali Aykut Pekmez tarafından ödüllendirildi.

Ticaret İl Müdürü Ömer Uslu ve Okul Müdürlerinin de hazır bulunduğu ziyarette Vali Aykut Pekmez, tüketim konusuna dikkat çekmek ve insanlarda farkındalık oluşturmak amacıyla il geneli ortaokullar arası tüketici ve tüketim konulu resim yarışmasında eserleri dereceye giren öğrencilerle sohbet ederek,  dereceye giren resimleri inceledi.

Adıyaman il genelinde 26 eserin katılım sağladığı resim yarışmasında “Bilinçli Tüket Hayatına Renk Kat konulu eseriyle Kâhta Hacı Bey Ortaokulu 7’nci sınıf öğrencisi Yağmur Süzen birinci olurken, Olmasa konulu eseriyle Besni İmam Hatip Ortaokulu 8’inci sınıf öğrencisi Melisa Barutlu ikinci ve Tüketici Hakları eseriyle Biraralık Ortaokulu 8’inci sınıf öğrencisi Nevin Erkaya üçüncü oldu.

Dereceye giren öğrencileri başarısından dolayı tebrik eden Pekmez, eğitim çağındaki çocukların ve gençlerin bilinçli tüketim ve tüketici hakları konusunda bilinçlendirmek, farkındalık oluşturmak ve sanatsal çalışmalarını desteklemenin önemini vurgulayarak, dereceye giren öğrencilere teşekkür belgesi ve çeşitli hediyeler verdi. (Cemil Özdaş - İLKHA)
Kaynak: https://ilkha.com/haber/94700/tuketici-haftasi-birincileri-odullendirildi