Siyonistlerin Mescid-i Aksa’da namaz kılan cemaate saldırısı sonucu yaralananların sayısı 205'e yükseldi


Siyonistlerin işgal altındaki Kudüs'ün Eski Şehir bölgesinde bulunan Mescid-i Aksa’da namaz kılan cemaate saldırısında 205 Filistinli yaralandı.

post

 Adıyaman    08.05.2021 09:52:02    Bu İçerik 1175 kez görüntülendi.

07.10.22

 


Siyonist polislerin, namaz kılan cemaate saldırması üzerine Filistinli gençler taşlar ve cam şişelerle karşılık verdi. Çok sayıda Filistinli yaralandı.

İşgal altındaki Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa, Eski Şehir bölgesinin Şam Kapısı ve Şeyh el-Cerrah mahallesinde Filistinlilere yönelik saldırılarda yaralananların sayısının 205'e yükseldiği bildirildi.

Dün akşam iftardan kısa bir süre sonra Kudüs'ün farklı noktalarında plastik mermi ve ses bombalarıyla düzenlediği saldırılarda yaralananlara ilişkin Filistin Kızılayı'ndan yapılan açıklamada, söz konusu saldırılarda 205 Filistinlinin yaralandığı, bunlardan 88'inin Kudüs'teki hastanelere kaldırıldığı, diğerlerinin ise ayakta tedavi edildiği belirtildi.

Yaralanmaların çoğunun plastik mermiyle yüz, göz ve göğüs bölgesinden olduğuna değinilen açıklamada, Filistin Kızılayının, hastanelerde doluluk yaşanması nedeniyle bölgede sahra hastanesi kurduğu bildirildi. (İLKHA)
 

siyonist terör,terör devleti,filistin, teravih namazı,kudüs,saldırı,yaralı