Adıyaman'ın ikinci bir hastaneye acil ihtiyacı var


​​​​​​​Yıkılan Eski Devlet Hastanesinin yerine 150 Yataklı Devlet Hastanesinin yapılması için yapılan tüm çağrılara rağmen henüz bir çalışma başlatılmadı.

post

 Adıyaman    10.04.2021 15:39:42    Bu İçerik 575 kez görüntülendi.

07.10.22

 


CEMİL ÖZDAŞ

Özellikle salgının tüm etkisiyle devam ettiği ve her gün onlarca hanenin Adıyaman'da karantinaya alınması ikinci bir hastanenin aciliyetini ortaya koymaktadır.

Adıyaman STK Platformu tarafından 150 yataklı hastane için yapılan çağrıda "Adıyaman STK Platformu olarak pandemi nedeni ile uzun süredir yapamadığımız toplantımızı sınırlı sayıda başkanımızla gerekli tedbirleri alarak kardelen gençlik merkezinin ev sahipliğinde yüz yüze gerçekleştirdik. Toplantımızda Adıyaman'ımızı alakadar eden gençlikle ilgili neler yapılabilir, işsizlikle alakadar tavsiyeler ve benzeri çeşitli konularda istişare edilmesinin yanında bu pandemi döneminde en çok önem arz eden mevzunun eski hastane yerine yapılması planlanan 150 yataklı hastanenin öncelikli yatırım kapsamına alınarak bir an önce yapılmasının Adıyaman için hayati önemde olduğu vurgulanmıştır." ifade edildi. (Adıyaman Basın)

adıyaman,hastane,salgın,150 yatak