Adıyaman'da Coronavirus denetimi gerçekleştirildi


​Coronavirus salgınıyla mücadele kapsamında, alınan tedbirler ile belirlenen kurallar noktasında, işletme sahipleri ve vatandaşların bilinçlendirilmeleri ve kurallara uymalarını sağlamak amacıyla denetim yapıldı.

post

 Adıyaman    30.03.2021 16:26:44    Bu İçerik 1350 kez görüntülendi.

07.10.22

 


Denetimlere katılan Vali Mahmut Çuhadar ve beraberindeki heyet, esnaf ve vatandaşları maske, mesafe ve hijyen konusunda uyararak salgına karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyarılarda bulundu. 

Vali Çuhadar, gerçekleştirdiği denetimlerde esnaf ve vatandaşları çok yüksek riskli grupta bulunan Adıyaman’da uyulması gereken tedbirler hakkında uyarılarda bulundu.

Denetim sonrası bir açıklama yapan Vali Çuhadar "Coronavirus denetimleri kapsamında sosyal duyarlılığı artırmaya yönelik esnafımızı gezdiğimiz gibi bu hafta da esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek maske, mesafe ve hijyen kurallarını bir kez daha hatırlatıyoruz. Dünyanın başına bela olan bu salgından bir an önce kurutulmak için elimizde en önemli araç maske, mesafe ve hijyendir. Bu konuda esnaf ve vatandaşlarımızın duyarlı olmaları için tekrar telkinlerde bulunuyoruz. Adıyaman halkından bu üç kurala uyulması konusunda rica ediyor, halk sağlığının önemli olduğunu ve vakaların arttığını bilmelerini istiyorum. Bu vakaların artışını ve ölümleri önlemek hepimizin elinde. Alınan önlemlere ne kadar uyarsak o kadar sonuç alacağız. Onun için Adıyamanlı hemşerilerimizden kurallara harfiyen uymalarını istirham ediyorum.” dedi.

Yapılan denetimlerde, Covid-19 salgınının toplum sağlığına yönelik oluşturduğu riski yönetebilmek için sosyal izolasyon ve sosyal mesafe kurallarına riayet edilmesine yönelik alınan tedbirlere toplumun tüm kesimleri tarafından uyulmasının önemi vurgulandı. (İLKHA)
 

https://ilkha.com/saglik/adiyaman-da-coronavirus-denetimi-gerceklestirildi-157059