Süleyman Kılınç mazbatasını aldı


AK Parti’nin adayı olarak girdiği 31 Mart seçimlerinde oyların yüzde 53,22’sini alarak Adıyaman Belediye Başkanlığı görevine seçilen Süleyman Kılınç mazbatasını aldı.

post

 Adıyaman    02.04.2019 22:32:53    Bu İçerik 487 kez görüntülendi.

07.10.22

 


31 Mart seçimlerinde oyların yüzde 53,22’sini alarak Adıyaman’ın yeni Belediye Başkanı seçilen Süleyman Kılınç düzenlenen törenle görevine başladı.

Adıyaman Adalet Sarayında Birinci Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Mahmut Lütfü Yenihal’den mazbatasını alan Süleyman Kılınç, adliye sarayından sonra beraberindekilerle belediye binasına geçti

Başkanlık makamında gerçekleşen törende partilisi F. Hüsrev Kutlu’dan mührü teslim alan yeni başkan Süleyman Kılınç, seçim sonuçlarının tüm memlekete hayırlı olmasını diledi. Makamda gerçekleşen törenin ardından belediye balkonundan coşkulu kalabalığı selamlayan Süleyman Kılınç, eski eski başkan F. Hüsrev Kutlu ve partililer, 31 Mart seçimlerinde kazananın Adıyaman olduğuna vurgu yaptılar.

Belediye Başkanı Kılınç ise yaptığı konuşmada, görevi devraldığı F. Hüsrev Kutlu’ya teşekkür ederek, görev süresi boyunca hiç durmadan hizmet edeceğini dile getirdi. Kılınç sözlerini şöyle sürdürdü:

"İnşallah bundan sonra aldığımız bayrağı daha da ilerilere taşımayı görev edineceğiz. Cenab-ı Allah bize bu görevi layıkıyla yapmayı nasip etsin. Adıyaman’a ne kadar hizmet etsek azdır. Bu seçimin kazananı Adıyaman oldu. Adıyaman’ın en ücra köşesinden, en merkezine kadar her yere hizmet götüreceğiz. Cenab-ı Allah beni size mahcup etmesin." (Cemil Özdaş- İLKHA)

Kaynak: https://ilkha.com/haber/94476/suleyman-kilinc-mazbatasini-aldi