Belediye ile Hak-İş arasında kadro sözleşmesi imzalandı


Adıyaman Belediyesi ile Hak-İş arasında taşerondan kadroya geçen işçiler için gerçekleşen toplu iş sözleşmesi Belediye Konferans Salonunda imzalandı.

post

 Adıyaman    31.03.2019 17:43:22    Bu İçerik 617 kez görüntülendi.

07.10.22

 


Adıyaman Belediyesi ile Hak-İş’e bağlı Hizmet İş Sendikası tarafından belediyede çalışan toplam 810 taşerondan kadroya geçen işçi için yapılan zam oranı görüşmeleri sonuçlandı.

 

Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri Belediye ile Hizmet İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Halil Özdemir ve Adıyaman Şube Başkanı Hasan Kılınç’ın imzalarıyla resmiyete kavuştu.

 

Belediye Konferans Salonunda gerçekleşen imza törenine Hizmet İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Halil Özdemir ve Adıyaman Şube Başkanı Hasan Kılınç’ın yanı sıra, AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Süleyman Kılınç, Yörem AŞ Genel Müdürü Faruk Bülent Kaplan, Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, sendika yetkilileri ve taşerondan kadroya geçen işçiler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Hizmet İş Sendikası Adıyaman Şube Başkanı Hasan Kılınç, yapılan görüşmeler neticesinde taşerondan kadroya geçen işçilerin maaşına en az 500 TL zam yapılacağını müjdeledi.

Törene katılan Hizmet İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Halil Özdemir ise Adıyaman Belediyesi ile yapılan bu anlaşmanın örnek niteliğinde olduğunu dile getirdi. Yapılan konuşmaların ardından yeni zam sözleşmesi dualarla imzalandı. (Adıyaman Basın)