Adıyaman'da kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor h


Adıyaman'da kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında görüşmeler yapan Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç kentsel dönüşümde istedikleri hedeflere en kısa sürede ulaşacaklarını belitti.

post

 Adıyaman    19.01.2021 11:16:41    Bu İçerik 15183 kez görüntülendi.

07.10.22

 


Mara ve Musalla Mahallelerinde sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmalarını inceleyen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Şube Müdürü Abdullah Aplak ve firma yetkilileri, Kılınç’ı ziyaret ederek, çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Mara ve Musalla Mahallelerindeki 8,5 hektarlık alanda sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmalarını inceleyen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğüne bağlı Şube Müdürü Abdullah Aplak ile çalışmaları yürüten GEDAŞ A.Ş. yetkilileriyle yaptığı görüşme hakkında bilgi veren Kılınç "Mara ve Musalla Mahallelerimizde yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarını inceleyen Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğüne bağlı Şube Müdürü Abdullah Aplak ile çalışmaları yürüten GEDAŞ A.Ş. firması yetkilileriyle son durumu görüştük. İnşallah kentsel dönüşümde istediğimiz hedeflere en kısa sürede ulaşacağız." dedi. (İLKHA)
 

ttps://ilkha.com/yerel/adiyaman-da-kentsel-donusum-calismalari-devam-ediyor-149800