Adıyaman'da seçim güvenliği için 3 bin 853 güvenlik görevlisi görevlendirildi


Oyunu kullanmak için Mimar Sinan Mahallesinde bulunan Menderes İlkokuluna gelen Adıyaman Valisi Aykut Pekmez Adıyaman'da seçim güvenliği için 3 bin 853 güvenlik görevlisi görevlendirildiğini belirtti.

post

 Siyaset    31.03.2019 12:54:58    Bu İçerik 663 kez görüntülendi.

07.10.22

 


Menderes İlkokulunda oy kullanacağı salona gelen Vali Aykut pekmez ve eşi, burada sandık görevlileri ve seçmenlerle selamlaştıktan sonra 1257 nolu sandıkta oyunu kullandı.

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Adıyaman’da da oy kullanma işlemlerinin huzur içinde devam ettiğini belirten Vali Aykut Pekmez, oyunu sandığa atarken Mahalli İdareler Seçiminin memleketimize ve milletimize hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu. 

Adıyaman’da vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde oyunu kullanabilmeleri için her türlü tedbirin alındığını dile getiren Vali Aykut Pekmez, "Oyumuzu kullanarak vatandaşlık görevimizi yerine getirdik. Adıyaman il genelinde oy verme işlemleri sabah saat 07. 00’den beri huzur ve güven içerisinde devam ediyor. Ümit ediyorum milletimizin iradesi en güzel şekilde sandığa yansıyacak. İl genelinde toplam 1.550 sandıkta 405 Bin 579 seçmenimiz oyunu kullanacak. Oy verme işlemlerinin huzur ve güven içerisinde geçmesi amacıyla Adıyaman il genelinde 1.576 Polis ve 2.277 Jandarma personeli olmak üzere toplam 3.853 güvenlik görevlisi görevlendirilmiştir. Demokrasimize daha da güç katacak olan Mahalli İdareler Seçiminin ilimizde güven ortamı içerisinde, huzur ve hoşgörünün egemen olduğu bir atmosferde geçmesini temenni ediyor, seçimin ülkemize, milletimize ve memleketimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum." dedi. (Adıyaman Basın)