Adıyaman Eğitim Bir-Sen'den ebeveynlere "Seçmeli ders" hatırlatması


​Adıyaman Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Ali Deniz; seçmeli dersler arasında yer alan ve Kur'an-ı ve Kerim, Siyer-i Nebi derslerini seçmeleri konusunda ebevenlere hatırlatmada bulundu.

post

 Adıyaman    11.01.2021 11:31:08    Bu İçerik 5543 kez görüntülendi.

07.10.22

 


Deniz, çocukların fenni ve İslami ilimleri bir arada almasının onların hem dünya hem de ahiret konusunda huzurlu ve mutlu olmalarını sağladığını belirtti.

Ebeveynlere, çocuklarının hayırlı birer evlat olmasını temenni ederek seslenen Deniz, "Okuyan çocuklarımızın, okullarında seçmeli ders olarak sunulan Kur’an-ı Kerim, Peygamberimiz Hazreti Muhammed'in (Sallallahu Aleyhi Vesellem) hayatı ve Temel Dini Bilgiler derslerini seçerek çocuklarımızı yönlendirelim." dedi.

"En geç 22 Ocak tarihine kadar okul idarecilerimizden talepte bulunalım"

Kayıt için 22 Ocak 2021'in son gün olduğunu hatırlatan Deniz, "Bu seçim, çocuklarımızın, hem geleceklerinde erdemli insanlar olmaları için, hem de dini açıdan kimse tarafından manipüle edilmeden daha iyi yetişebilmeleri için, çok önemlidir ve bu onlar için bir temel olacaktır. Çocuklarımızın yeme, içme, giyme ve barınma gibi en temel ihtiyaçlarını karşılamak için, kendimizde ne kadar sorumluluk hissediyorsak, en temel manevi ihtiyaçlarını karşılamak ve istikbalde fazilet sahibi iyi insanlar olmalarını sağlamak için çalışmaktan da o kadar sorumluyuz." ifadelerini kullandı.

Deniz son olarak, "Ayrıca okul idarecilerimizden ve öğretmenlerimizden de hem dünyevi hem uhrevi deftere kaydolacak bu hayırlı tercihe desteklerini özellikle istirham ediyoruz. Takdir ve tercih sizindir." şeklinde konuştu. (İLKHA)

https://ilkha.com/egitim/adiyaman-egitim-bir-sen-den-ebeveynlere-secmeli-ders-hatirlatmasi-148873