Siyasi partilerden HÜDA PAR Adıyaman İl Başkanlığı'na ziyaret


Saadet Partisi Adıyaman İl Başkanlığı ve DEVA Partisi Adıyaman İl Başkanlığı, HÜDA PAR Adıyaman İl Başkanlığı'na gerçekleştirdikleri ziyarette Adıyaman ve Türkiye gündemine dair gelişmeleri görüştü.

post

 Adıyaman    17.11.2020 19:45:15    Bu İçerik 1660 kez görüntülendi.

07.10.22

 


Saadet Partisi Adıyaman İl Başkanı Haşim Asnuk, Kâhta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı İl ve İlçe yönetimleriyle beraber HÜDA PAR Adıyaman İl Başkanlığı'na gerçekleştirdikleri ziyarette, yerelde Adıyaman genelde ise Türkiye siyasetinin geldiği nokta, siyasetin nasıl yapılması gerektiği ve halkın siyasete bakışı üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

DEVA Partisi İl Başkanı Uğur Dündar il teşkilatıyla beraber ziyaret ettiği HÜDA PAR Adıyaman İl Başkanlığı'nda, Mehmet Yavuz Toplantı salonunda İl Başkanı Mustafa Yetiş, İl Başkan Yardımcısı Ali Çelik, İl Sekreteri Ahmet Türk ve parti üyeleri tarafından ağırlandı.

Yerel ve ulusal meseleler üzerine gündem değerlendirmesinde bulunan il başkanları, Adıyaman'ın işsizlik sorunu, ahlaki olarak yozlaşmaya başlayan gençliğin yeniden İslami ve insani değerler çerçevesinde ele alınacak bazı programlarla ihya edilmesi, ülkenin temel sorunlarından adaletin yeniden tesisi noktasında fikir alış verişinde bulundu.

"Gerçekleştirilebileceğine inandığımız ideallerimiz vardır"

Amaçsız, gayesiz ve programsız bir fert veya toplumun varacağı bir hedefi olmadığının altını çizen Yetiş "Ayakları yere basmayan, gerçekçilikten tamamen soyutlanmış, uygulanma imkân ve ihtimali bulunmayan mistik ideallerin peşinde değiliz. Gerçekleştirilebileceğine inandığımız ideallerimiz vardır. Bu ideallerimizin gerçekleşmesi için buna inanan herkes ile birlikte gerçekçi çözümler üretmeye, bu yolda imkân ve takatimiz elverdiği ölçüde yürümeye azimliyiz. Özetle; düşüncemizde ve inancımızda, realiteyi görmezden gelmeyen bir idealizm ve ideallerimizi unutturmayan bir realizm (gerçekçilik) buluşur. Amaçsız, gayesiz ve programsız bir fert veya toplumun varacağı bir hedefi yoktur. Hedefi olanlar yol alırlar, olmayanlar sadece dolaşırlar. İdeallerimizi hedefe koyup yürüyebildiğimiz kadar ömrümüzün ve takatimizin elverdiği menzile varmaya muvaffak olmayı ümit ediyoruz." dedi. (İLKHA)