Türkiye Değişim Hareketi Adıyaman’da da teşkilatlanmaya hazırlanıyor


Mustafa Sarıgül’ün başlamış olduğu Türkiye Değişim Hareketinin (TDH) partileşmesi çalışması sürerken Adıyaman’da da örgütlendiği bildirildi.

post

 Adıyaman    16.11.2020 15:06:32    Bu İçerik 839 kez görüntülendi.

07.10.22

 


Mustafa Sarıgül’ün başlatmış olduğu “Türkiye Değişim Hareketi”nin partileştirme kararı alması üzerine Adıyaman’da da Örgütlendikleri ve Adıyaman’da Kurucu İl Başkanlığı görevinin Mustafa Fırat’a verildiği açıklandı.

TDH Parti Kurucu Üyesi ve Merkez Karar Yürütme Kurulu üyesi Zeynel Abidin Aktay tarafından görevlendirilmesi tebliğ edilen Mustafa FIRAT Türkiye Değişim Hareketinin bir bireyi olmasından dolayı mutluluk duyduğunu, Adıyaman’da çok hızlı bir şekilde teşkilatlanarak parti kuruluşundan itibaren ise resmen çalışmalara başlayacaklarını ifada etti.

Fırat, "Biz yıllarıdır Adıyaman siyasetinde var olduk, Sosyal demokrat çizgimiz ile halkımıza hizmet etmenin yollarını aradık. Mustafa Sarıgül Türk Siyasetinde önemli bir aktördür. Duruşu, kararlılığı ile bizlere önemli bir yol göstericidir. Çok yakın bir tarihte parti kuruluş dilekçemizi İçişleri Bakanlığına vermeyi planlıyoruz. Bende Adıyaman Kurucu İl başkanı olarak görevlendirilmiş bulunuyorum. Hızlı bir şekilde, çok önemli siyasetçi arkadaşlarımla teşkilatlanacağız. Ülkemize ve Adıyaman’ımıza hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Samsat Temsilci se Bahri Fırat oldu.

tdh,adıyaman,mustafa fırat,Bahri frat, mustafa sarıgül,teşkilat